Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Знищений вантажівками вʼїзд в Ізмаїл нарешті відремонтують: оголошено тендер на ремонт Болградського шосе на 14 млн

13 Лютого 2024 15:30
Олександра Сергєєва
Знищений вантажівками вʼїзд в Ізмаїл нарешті відремонтують: оголошено тендер на ремонт Болградського шосе на 14 млн

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради оголосило тендер на ремонт ділянки дороги по Болградському шосе від в’їзду в Ізмаїл до вулиці Осіння. Про це «Махала» дізналася з сайту Prozorro.

З тендеру не зовсім зрозуміло кінцеву точку ремонту, тому загальна протяжність робіт може бути 175 метрів (якщо рахувати до стели), або 250 (якщо вимірювати до розв’язки). 

Цей відрізок добре знають мешканці міста, адже кожен раз, проїжджаючи по ньому, є можливість вщент розбити ходову автомобіля: дорога уся в коліях та усипана глибокими ямами, які неможливо об’їхати. 

Однак терміновий ремонт дороги зумовлений не лише піклуванням про мешканців, а тим, що це шлях до портових потужностей. 

Запланована вартість ремонту складає 13 825 207 гривень. За ці кошти майбутній підрядник має зняти старе покриття, облаштувати нове, встановити бордюрні камені та бетонні парапети для відгородження дороги. Тротуари тендером не передбачаються. 

Аукціон відбудеться 20 лютого. Завершити ремонт підрядник має до 31 травня 2024 року. Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок місцевого бюджету. 

Нагадаємо, це не перша дорога до портів, яку планують відремонтувати. Нещодавно місто оголосило тендер на ремонт ділянки дороги на вулиці Княгині Ольги за майже 10 мільйонів гривень. 

Поділитись
Зараз читають