Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Знайшла на вулиці сумку із грошима та поцупила з неї трохи коштів: мешканка Білгород-Дністровського району постала перед судом

31 Березня 2024 17:03
Олександра Сергєєва
Знайшла на вулиці сумку із грошима та поцупила з неї трохи коштів: мешканка Білгород-Дністровського району постала перед судом

Мешканку села Тузли визнали винною у крадіжці, вчиненої в умовах воєнного стану, та призначили їй покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Проте, враховуючи пом’якшувальні обставини, замінили реальний термін на іспитовий. Про це повідомляє “Махала” з посиланням на судовий реєстр. 

Подія сталася 20 вересня 2023 року біля магазину «Южный» у селі Тузли. Місцева мешканка помітила  на дерев`яній лавці навпроти магазину сумку без власника та вирішила подивитися, що в ній. Під час огляду внутрішніх кишень жінка знайшла 6 тисяч гривень. 

Впевнившись, що за її діями ніхто не спостерігає, вона поцупила частину коштів, а саме дві тисячі гривень, закрила сумку, поклала її на місце та швидко пішла. 

Проте непоміченим її злочин не залишився – її швидко розшукали правоохоронці та притягнули до відповідальності. Адвокат жінки дійшов угоди із прокурором про визнання провини, в обмін на те, що жінку не посадять до в’язниці.

Суд погодився прийняти угоду та замінив реальний термін на іспитовий строк тривалістю один рік.  протягом цього часу жінка має періодично з`являтися для реєстрації до органу з питань пробації та повідомляти  про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Поділитись
Зараз читають