Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Житель Сафʼянівської громади незаконно виловив риби в озері Катлабуг на 200 тисяч гривень

05 Жовтня 2024 16:16
Наталя Іванова
Житель Сафʼянівської громади незаконно виловив риби в озері Катлабуг на 200 тисяч гривень

Поліцейські викрили жителя Ізмаїльського району у браконьєрстві на озері Катлабуг. Своїми діями правопорушник завдав державі збитків  на суму близько 200 тис. грн. За скоєне йому загрожує обмеження волі. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на пресслужбу ГУ Національної поліції в Одеській області.

В ході патрулювання озера Катлабуг поліцейські спільно з Одеським рибоохоронним патрулем викрили на березі озера 63-річного жителя одного з населених пунктів Саф’янівської громади під час розвантаження ним із човна біоресурсів, спійманих сітками.

Поліція вилучила у правопорушника в якості речових доказів човен, три ліскові сітки довжиною 150 метрів та 69 одиниць риби, серед якої карась, сазан, товстолобик, лящ та судак. Рибалка пояснив, що знав про заборону вилову біоресурсів лісковими сітками, але однаково використав їх для власної потреби.

За попередніми підрахунками фахівців-екологів, чоловік завдав рибному господарству України збитків приблизно на суму 200 тисяч гривень. На час проведення досудового розслідування незаконний улов поліцейські передали на зберігання до спеціалізованого підприємства.

Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Поділитись
Зараз читають