Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Жіночий весняний марафон «Розквітай»: в Болграді розкрили секрети правильного харчування та тренування для cучасної жінки

Жіночий весняний марафон «Розквітай»: в Болграді розкрили секрети правильного харчування та тренування для cучасної жінки

У Болграді проходить весняний марафон зі створення та підтримки жіночої енергії «Розквітай», який стартував на початку весни. Ініціатором та організатором марафону став «Туристичний інформаційний центр «Болград». Відбулось п’ять зустрічей. Остання під назвою «Енергія життя» була присвячена правильному харчуванню та спортивним тренуванням. На заході побувала журналістка видання “Махала”.

Захід зібрав учасниць, які прагнуть дізнатися більше про те, як підтримувати баланс у своєму раціоні та гармонію в душі.

Спікерами та експертами виступили Катерина Іванова – фітнес-тренерка з 20-річним cтажем, кандидат у майстера спорту, Чемпіонка України з бодіфітнесу, викладач хореографічних дисциплін, “Леді Болград” 2016 року.

Христина Димитрієва – власниця ресторанного бізнесу в Болграді. Спікерки представили цікаві та корисні концепції щодо здорового харчування. Організатор першого та єдиного марафону з правильного харчування в Болграді Христина Димитрієва поділилася своїми знаннями та досвідом з учасницями марафону.

Одним із ключових моментів зустрічі стала демонстрація різноманітних страв, приготованих із натуральних та корисних інгредієнтів. Важливою частиною заходу стало знайомство з новими тенденціями та продуктами, здатними збагатити раціон сучасної жінки.

 Фітнес-тренерка Катерина Іванова розповіла про баланс мікро та макро елементів, як забезпечити організм усіма необхідними поживними речовинами,  звідки взяти енергію та що робити, щоб схуднути. Вона навела приклад розрахунку калоражу на своєму прикладі.

Важливим акцентом стала тема впливу популярних дієт на здоров’я та загальний стан організму – інтервальне голодування, дієта Дюкана, Кето дієта. Говорили про те, чому важливо включати в харчування широкий спектр продуктів та не нехтувати фізичними навантаженнями.

Експертки розповідали про вплив фізичного навантаження, показали лімфодренажні розминання та комплекс універсальних вправ. Учасниці обговорювали вплив емоційного стану на харчові звички та як правильно керувати цим впливом, не вдаючись до неправильного харчування.

Приємним  сюрпризом заходу став розіграш двох абонементів до спортивної зали «Адреналін» та на групові тренування до Катерини Іванової, а також створення «Трекера правильних звичок» від Анастасії Семенюк.

Учасниці заходу змогли не лише дізнатися про нове, а й отримати підтримку та мотивацію для впровадження здорових звичок у повсякденне життя. Ця подія підтверджує, що турбота про себе та своє фізичне та ментальне  здоров’я стає все більш актуальною темою в сучасному світі.

Слідкувати за історією створення марафону та наступними заходами можна на сторінці в Інстаграм.

Фото Ганни Рижкової

Поділитись
Зараз читають