Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Збив, переїхав, переніс на лавку та втік: подробиці вбивства літньої жінки правоохоронцем у Білгороді-Дністровському (Відео) 

17 Серпня 2023 13:16
Олександра Сергєєва
Збив, переїхав, переніс на лавку та втік: подробиці вбивства літньої жінки правоохоронцем у Білгороді-Дністровському (Відео) 

Державне бюро розслідувань оприлюднило відеозапис ДТП, яке сталося вчора, 16 серпня, за участю правоохоронця. Про це повідомили у відомстві.

Працівник поліції, виїжджаючи з двору на своєму позашляховику заднім ходом, скоїв наїзд 81-річну жінку. На відео можна побачити, як чоловік, після скоєння наїзду, ще декілька разів проїхався по жінці, спричинивши їй травми несумісні с життям.

Після наїзду він, разом їз своєю дружиною, яка також є поліцейською, підняли тіло, перенесли його на лавочку біля під’їзду, викликали швидку та скрилися з міста події.

Медики не змогли врятувати жінку – вона померла у лікарні.

Правоохоронця наразі затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил дорожнього руху (ч. 2 ст. 286 КК України). Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Його дружину відсторонено від посади та надається оцінка правомірності її дій. Слідство триває.

Поділитись
Зараз читають