Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Застосування зброї співробітниками військкомату у Рені: винуватців притягнуть до кримінальної відповідальності

19 Червня 2023 14:02
Олександра Сергєєва
Застосування зброї співробітниками військкомату у Рені: винуватців притягнуть до кримінальної відповідальності

Вчора, 18 червня, у соціальних мережах розповсюдилось відео, на якому місцеві жителі  зафіксували перевищення повноважень співробітниками центру комплектування. Інформацію про подію підтвердили у поліції.

Двоє представників районного територіального центру комплектування намагались вручити повістку місцевому жителю, через що між ними виник конфлікт. У ході словесної перепалки один із представників органу військового управління здійснив  постріл у гору зі стартового пістолета.

Очевидці події відразу зателефонували до поліції. Правоохоронці швидко дісталися місця події, де встановили усіх учасників інциденту та вилучили зброю, набої, стріляну гільзу й інші речові докази.

Вчинок співробітників ТЦК кваліфіковано як хуліганство, вчинене  із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поділитись
Зараз читають