Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ЗАПІЗНІЛЕ ПРОЗРІННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

09 Квітня 2022 15:14
Тетяна Терзі
ЗАПІЗНІЛЕ ПРОЗРІННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

На офіційному сайті та сторінці в Фейсбук Болградської районної ради 8 квітня з’явилося звернення голови Болградської районної ради Михайла Садаклієва щодо російського воєнного вторгнення в Україну.

Виглядає це звернення досить дивно, бо в Україні вже півтора місяці йде війна, а голова райради, член партії «Опозиційна платформа-За життя» Михайло Садаклієв згадав про те, що «російські збройні сили віроломно вдерлися в нашу країну» і їй  загрожує небезпека, тільки зараз.

Можливо, це прозріння викликано тим, що діяльність партії, яку він представляє, призупинена, можливо, тому, що в Верховній Раді вже в першому читанні розглянутий законопроєкт про заборону проросійських партій, можливо, тому, що створена замість фракції ОПЗЖ депутатська група «Наш дім – Україна» не викликає довіри у виборців. Але читаючи звернення,  можна тільки процитувати російського театрального режисера Станіславського: «Не вірю!»

До речі, в Фейсбуці коментарі під публікацією відключені. Уявляю, що написали б там виборці, якби мали змогу. Тому високопарні слова про те, що  «У ці важки воєнні часи любов до Батьківщини, свого рідного населеного пункту постає на перший план» – виглядають для більшості незрозуміло, бо саме голова райради Михайло Садаклієв на останній сессії райради говорив, що це західні партнери розповсюджують панічні настрої стосовно війни росії і України, а у нас загалом все добре.

Тепер Михайло Садаклієв закликає «згуртуватися  задля досягнення найголовнішої мети – якнайшвидшого настання миру в Україні». Хто повинен згуртуватися і навколо кого?

 Ми, свідомі громадяни України, патріоти своєї Батьківщини, і так  вже згуртовані, як ніколи – нас згуртувала війна проти рашистської армії. І перемоги ми досягнемо. От тільки проросійські партії, такі як ОПЗЖ, до цієї згуртованості і перемоги ніякого відношення не мають.

Тетяна Терзі

Фото зі сторінки Болградської районної ради в Фейсбук.

Поділитись
Зараз читають