Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

За скоєння ДТП з постраждалими троє водіїв з Ізмаїльського району постануть перед судом

08 Травня 2024 16:55
Наталя Іванова
За скоєння ДТП з постраждалими троє водіїв з Ізмаїльського району постануть перед судом

Ізмаїльські поліцейські відправили на лаву підсудних трьох водіїв,  через дії яких четверо людей отримали ушкодження різного ступеня тяжкості. Про це повідомили у поліції.

Перша автопригода сталася в лютому поточного року неподалік села Муравлівка Саф’янівської громади. Водійка автомобіля «Opel» на закругленій ділянці дороги не впоралася з керуванням і в’їхала у придорожнє дерево. Внаслідок автопригоди двоє пасажирок отримали тілесні ушкодження у вигляді переламів ребер та кінцівок, що є травмами середньої тяжкості.

Друга дорожньо-транспортна пригода сталася майже на тому ж місці. Керманич автомобіля «Chevrolet», перебуваючи напідпитку, не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з електроопорою. Його пасажирка отримала тяжкі травми голови та у стані коми була доправлена до лікарні.

Третя ДТП сталася у березні поточного року в місті Ізмаїл. Керманич  автомобіля «Ford» під час руху заснув за кермом, з’їхав з дороги і зіткнувся з придорожніми деревами, стовпами ліній електропередач та гаражем. Унаслідок автопригоди пасажир водія зламав палець на руці. 

Після проведення експертиз прокурори висунули водіям обвинувачення. Водійці «Opel» та водієві «Ford» загрожує від 51 тис до 85 тис грн штрафу або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

А водієві «Chevrolet» за скоєння ДТП у стані сп’яніння загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. 

Поділитись
Зараз читають