Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

За що українська делегація на «Євробаченні-2024» отримала штраф?

15 Травня 2024 16:41
Тетяна Терзі
За що українська делегація на «Євробаченні-2024» отримала штраф?

Українська делегація на “Євробаченні-2024” отримала штраф через порушення правил, бо одягнули футболки з написом Free Azovstal Defenders (Вільні захисники Азовсталі). Про це виконавиця alyona alyona розповіла в Інстаграм.

«З’явитися у футболках FREE AZOVSTAL DEFENDERS було дуже ризиковою та складною задачею. Будь-які надписи та бренди були заборонені, охорона перевіряла весь одяг і, якщо на ньому був надпис, просили зняти його або ж заклеювали надписи чорним скотчем», – повідомила alyona alyona.

Вона зазначила, що проблеми з’явилися ще на момент друку напису на речах.

“Ми обдзвонили декілька поліграфій, частина з них не працювала, а інша – відмовлялася робити принт. Проте з однією поліграфією ми змогли домовитися після того, як ми п’ять разів подзвонили їм та слізно попросили допомогти. Перед входом у залу наша команда вдягла футболки під свої інші футболки та кофти і змогли пройти з ними у green room”, – написала реперка.

Тим не менше, українська делегація розуміла, що під час повтору виступів усіх конкурсантів оператори будуть показувати команду також, і попри великі ризики, вони змогли показати футболки із закликом, після чого пізніше заплатили штраф.

Тому, коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показала наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом. Я неймовірно рада, що нам удалося нагадати світу про наших військовополонених”, – додала виконавиця.

Поділитись
Зараз читають