Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

За підтримки ЮНІСЕФ у місті Татарбунари відбувся фестиваль юних блогерів

16 Травня 2024 16:49
Наталя Іванова
За підтримки ЮНІСЕФ у місті Татарбунари відбувся фестиваль юних блогерів

Вчора, 15 травня, у Татарбунарах відбувся незвичайний захід – фестиваль блогерів, присвячений творчості, веселощам та навчанню молодих інтернет-зірок. Про це повідомив Татарбунарський БДЮТ.

Ще у березні в Татарбунарах розпочали роботу курси з блогінгу для школярів, у яких мали змогу взяти участь усі бажаючі. На курсах діти навчалися самореалізації себе через соціальні мережі, правильному веденню свого блогу, основам фотографії та відео і багато чого іншого. Щоб привітати “випускників” та урочисто вручити їм дипломи, провели цей фестиваль. 

Захід організувала команда «Змотивовані» у межах програми UPSHIFT, яку в Одеській області реалізує ГО “Потрібні тут”, за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії. Ведучою фестивалю була відома місцевим мешканцям Вікторія Кузнєцова.

Для дітей, які цікавляться блогерством, створенням контенту та розвитком власного стилю, створили  різні творчі локації, кожен з присутніх міг обрати те, що йому більш до душі.

 Не обійшлося й без розважальної частини – для гостей фестивалю провели концерт, на якому виступили місцеві колективи «Щасливе дитинство», «Exclusive dance», «Fire dance studio», «Dance world», «Танцюють всі» та «Star mix», а також сольні виконавці Ілля Кічук, Анна Янчева, Дар’я Гачик, Софія Раділова та Валерія Сафронова.

Дякуємо усім присутнім та усім долученим до цього фестивалю, без вас він би не був таким яскравим та насиченим. Запам’ятайте всі ці незабутні моменти, і нехай ця подія стане лише початком успіхів всіх талановитих людей міста Татарбунари”, – висловили подяку у БДЮТ.

Поділитись
Зараз читають