Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

За останню добу в Ренійській громаді та Болграді сталися ДТП за участю мотоциклів, є загиблий

16 Серпня 2024 10:32
Олександра Сергєєва
За останню добу в Ренійській громаді та Болграді сталися ДТП за участю мотоциклів, є загиблий

У ніч з 15 на 16 серпня сталося дві автопригоди за участю мотоциклів. Одна в Ренійській громаді. Інша в Болграді. Про це повідомили в поліції.

Близько 22-ї години двоє 16-річних приятелів на мотоциклі поверталися додому в село Новосільське. В селі Плавні водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим мотоциклом під керуванням 49-річного місцевого жителя.

Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Підлітків госпіталізували до лікарні з різними тілесними ушкодженнями. В лікарні у юного керманича відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі.

Поліцейські встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Зокрема, чи мав хлопець посвідчення водія на керування мотоциклом.

Друга автопригода сталася цієї ночі на проспекті Соборному у місті Болград.

Поліцейські встановили, що 22-річний водій легкового автомобіля на неосвітленій ділянці дороги об’їжджав вибоїну, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мотоциклом під керуванням 17-річного хлопця, який рухався у зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП юнак зламав гомілку. Постраждалого доправили до лікарні. Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння – вони були тверезі.

Поділитись
Зараз читають