Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

З турботою  – до себе: волонтери Саратщини започаткували цікаву ініціативу (розклад на серпень)

29 Липня 2023 12:35
Алла Корінь
З турботою  – до себе: волонтери Саратщини започаткували цікаву ініціативу (розклад на серпень)

Саратська громадська організація “Злагода” на чолі з невгамовною Ольгою Небогою знов виступила з креативною ініціативою. Активісти організації бачать своє призначення у волонтерстві, збереженні історичної спадщини Саратщини, охороні її природних ресурсів, покращенні екології, благодійництві, допомозі всім, хто цього потребує. 

Цього разу “Злагода” організувала та запропонувала мешканцям громади та всім охочим цикл лекцій “З турботою  – до себе”. Цими заходами організатори хочуть звернути увагу на важливість дбайливого ставлення до себе та відповідальність за своє фізичне і ментальне здоров’я. 

Протягом серпня, щосереди та щоп’ятниці, у Саратській публічній бібліотеці відбуватимуться зустрічі з фахівцями – головним лікарем Саратського центру ПМСД та лікарем-педіатром, психологом, косметологом-естетистом, професором кафедри садівництва, виноградарства, біології та хімії Одеського державного аграрного університету, ландшафтним дизайнером та садівником, майстринею арт-терапії, екоактивісткою тощо. 

Теми лекцій покликані відновити емоційну та психологічну рівновагу, впоратися з тривогами, нервовою перезавантаженістю та напругою сьогодення, загалом покращити якість  свого життя.

Вхід вільний.

Поділитись
Зараз читають