Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

З Саратської лікарні виписали працівника комунальної служби, в руках якого вибухнула граната

14 Жовтня 2023 12:00
Алла Корінь
З Саратської лікарні виписали працівника комунальної служби, в руках якого вибухнула граната

З медичного закладу Сарати виписали працівника комунальної служби, який минулого тижня під час роботи знайшов пакет із запалами гранат та необережно взяв його в руки.

Про це інтернет-виданню “Махала” повідомив директор КП”Саратакомунсервіс” Сергій Добинда.

Сьогодні 60-річний постраждалий вже вдома, йому надано всю медичну допомогу, його стан здоровʼя стабільний. Сергій Добинда запевнив, що з усіма працівниками підприємства проведена розʼяснювальна робота та інструктаж з техніки безпеки.

Трагічна історія сталася на початку минулого тижня. Під час робіт з прибирання придорожньої території у районі автостанції Сарата один з працівників комунального підприємства знайшов пакет із трьома запалами від гранат. Один з запалів він взяв у руки, аби краще роздивитися. Зробив це бездумно та необережно, і запал вибухнув. Чоловіка госпіталізували до Саратської центральної лікарні з серйозними травмами руки. 

Правоохоронці вилучили два запали від гранат і фрагменти здетонованого запалу та направили на експертне дослідження. Звідки вони взялися на автостанції – поки що невідомо.

“Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 263 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховим речовинами”, – прокоментував начальник відділення поліції N1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Поділитись
Зараз читають