Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

З нагоди Дня морської піхоти Болградська РДА подарувала STARLINK воїнам-землякам 

23 Травня 2024 15:53
Наталя Іванова
З нагоди Дня морської піхоти Болградська РДА подарувала STARLINK воїнам-землякам 

Сьогодні, 23 травня, в Україні відзначається День морської піхоти. Для Болградського району це особливе свято, адже це нагода привітати болградських морпіхів – захисників 88-й окремого батальйону морської піхоти. Про це повідомила Болградська районна державна адміністрація. 

Колектив Болградської райдержадміністрації привітав воїнів-земляків зі святом й передав їм термінал для супутникового інтернету Starlink та монітор.

Зазначається, що прилади були придбані за донати працівників райдержадміністрації. Подарунок особисто передали болградським морпіхам. 

Від імені колективу перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан висловив слова подяки захисникам за їхній героїзм, стійкість та непохитну відданість Батьківщині.

«Наші воїни цілодобово працюють там, де гаряче, а ми працюємо над тим, щоб підтримати їх та наблизити нашу Перемогу» – зазначив Валерій Георгійович.

Нагадаємо, з нагоди свята військовослужбовець з позивним «Штурвал» з 88-го окремого батальйону морської піхоти дав унікальне інтерв’ю нашому виданню, в якому розповів про історію створення батальйону, його досягнення та нагороди.  

Фото Болградської РВА

Поділитись
Зараз читають