Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Юні художники Білгород-Дністровського презентували свою творчість (Фото)

24 Травня 2023 11:17
Володимир Воротнюк
Юні художники Білгород-Дністровського презентували свою творчість (Фото)

В місті Білгород-Дністровський відбувся міський етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій край». В цей день на подвір’ї відділу технічної творчості Білгород-Дністровського міського Центру дитячої творчості було вельми людно. На демонстрацію робіт творчого юнацтва та дітей прийшло немало містян. 

Саме тут, на виставці-конкурсу, демонструвалася ціла палітра виробів образотворчого мистецтва і фотовідео творчості дітей. Відзначимо, що організаторами цього заходу виступило Управління освіти Білгород-Дністровської міської ради спільно з міським Центром дитячої творчості.

Численні глядачі ознайомилися з роботами учнів ЗЗСО №2, Академічного ліцею, Початкової школи з дошкільним підрозділом імені С.О. Морозової (керівники Людмила Філіппова і Світлана Столітня) та вихованці гуртків «Юний художник» (керівник Неля Протуренко), «Природа і малюнок» (керівник Надія Панайотова), зразкової студії образотворчого мистецтва «Чарівна палітра» (керівник Галина Туменко), фотовідеостудії «Кадр» (Павло Поцелуєв) від Центру дитячої творчості.

«Взагалі, захід проведено з метою підбивання підсумків роботи гуртків, творчих об’єднань образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста Білгорода-Дністровського за 2022/2023 навчальний рік. В той же час, конкурс реально показав, як в місті молодь реалізує свої творчі задуми, залучається до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті. А це, на мій погляд, пробуджує у дітей та молоді повагу до національної культурної спадщини», – зазначила керівник Центру дитячої творчості Наталя Цвікова.

Додамо, що кращі роботи переможців міського етапу в той же день були відправлені для участі в обласному етапі виставки-конкурсу образотворчого та фотовідеомистецтва «Знай і люби свій край».

Поділитись
Зараз читають