Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Їхали вчотирьох на одному мотоциклі: в селі Калчева сталася ДТП, є постраждалі

18 Серпня 2024 16:01
Олександра Сергєєва
Їхали вчотирьох на одному мотоциклі: в селі Калчева сталася ДТП, є постраждалі

Поліцейські розслідують обставини ДТП у селі Калчева Болградського району, в якій постраждали водій мотоцикла та 13-річний хлопчик. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько 5-ї години ранку на вулиці Центральній. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на пресслужбу поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що 42-річний водій мотоцикла, повертаючись зі свята додому з трьома пасажирами, перевищив швидкість, не впорався із керуванням, виїхав з дороги і зіштовхнувся з деревом та парканом.

З місця події до лікарні були доставлені водій та усі його пасажири: 16-річна донька і двоє знайомих – 13-річний хлопець та 25-річний чоловік. Після того, як лікарі їх оглянули, госпіталізували лише підлітка з переламами плеча і гомілки та водія з травмами голови. В останнього відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Мотоцикл помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Повні обставини ДТП встановлюються.

Поділитись
Зараз читають