Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Якщо ви плануєте летіти з Кишинівського аеропорту: які обмеження будуть діяти з 1 травня

29 Квітня 2024 14:20
Наталя Іванова
Якщо ви плануєте летіти з Кишинівського аеропорту: які обмеження будуть діяти з 1 травня

Після пономасштабного вторгнення багато українців користуються послугами Кишинівського літовища. Він став одним із самих загружених. Тому з 1 травня там ввели ряд обмежень.

Громадяни, які зустрічають або супроводжують пасажирів, більше не зможуть потрапити до будівлі аеропорту. Про це повідомляє Nokta з посиланням на Прикордонну службу.

«З 1 травня ми змінюємо правила доступу до Міжнародного аеропорту Кишинева. В аеропорт зможуть потрапити лише ті, хто має посадкові квитки. Цей захід спрямований на запобігання певним неприємним ситуаціям, які можуть виникнути», — розповів 29 квітня на брифінгу голова Прикордонної поліції Руслан Галушка.

Доступ до аеропорту дозволять лише пасажирам, черговому персоналу при пред’явленні перепустки та членам екіпажу повітряного судна. Пасажирів зобов’яжуть на вході показувати квиток та проїзний документ, а далі можна йти на реєстрацію.

Цей захід авіаційної безпеки вже неодноразово вводився в повітряній гавані через різні ризики, чи то пандемію коронавірусу, чи війну в сусідній країні, чи загострення в Ізраїлі. Востаннє режим входу «тільки за квитками» діяв у жовтні 2023 року після нападу ХАМАС на Ізраїль.

Поділитись
Зараз читають