Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Як в закладі освіти Тарутинської громади готували смаколики для ЗСУ

27 Квітня 2024 10:00
Валерій Гайдаржи
Як в закладі освіти Тарутинської громади готували смаколики для ЗСУ

Колектив Слобідської гімназії Тарутинської громади долучився до благодійної ініціативи приготування різних продуктів харчування для захисників України. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Тарутинську селищну раду.

Вже не вперше техпрацівники, вихователі та вчителі Слобідської гімназії беруть участь у благодійних акціях на підтримку ЗСУ. На цей раз вони зосередили свої зусилля на приготуванні продуктів, а саме: домашньої локшини, печива та різних кондитерських виробів, які вже невдовзі мають відправитись до військовослужбовців на фронт.

“Ми співпрацюємо з волонтерським жіночим клубом селища Тарутине, який допомагає військовим. Раніше ми робили окопні свічки, проводили збір інших речей. На цей раз вирішили трохи порадувати наших хлопців, які нас захищають, тож приготували смаколики для них. Чому саме локшина та смаколики, бо був такий критерій, щоб продукти мали довготривалий термін зберігання. Самотужки зібрали продукти, хто що принесе, облаштували тимчасовий міні-цех з виготовлення локшини та печива. Чоловіки потроху підносили продукти, хтось заміщував тісто, хтось займався розкачуванням та вирізанням. Вдалось зробити кілька коробок з готовими виробами, потім все це ми передали до волонтерського центру, а вони вже надішлють їх далі до хлопців. Якщо ми беремося за якусь справу, то робимо її всі разом” ,- розповіла для  інтернет-видання “Махала” директорка Слобідської гімназії Марія Табакар.

Нагадаємо, нещодавно журналісти видання “Махала” побували в гостях у волонтерів Тарутинського центру та дізналися їхню історію.

Фото Тарутинської селищної ради

Поділитись
Зараз читають