Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Як нацгвардієць з міста Вилкове  здобуває перемоги не тільки на полі бою, але й у спорті

04 Липня 2024 11:51
Валерій Гайдаржи
Як нацгвардієць з міста Вилкове  здобуває перемоги не тільки на полі бою, але й у спорті

Військовослужбовець Національної гвардії України, мешканець міста Вилкове Олександр Голубов здобув п’ять золотих медалей на чемпіонаті України з веслування серед ветеранів. Про це передає інтернет-видання “Махала” з посиланням на офіційну сторінку військової частини, де служить Олександр.

Змагання проходили в місті Умань Черкаської області. Участь у Чемпіонаті взяли близько 100 спортсменів з різних областей України. Олександр Голубов змагався у віковій групі 35-45 років. Свої нагороди здобув на дистанції – 200 метрів (каное-одиночка), 200 метрів (каное-двійка), 500 метрів (каное-одиночка), 500 метрів (каное-двійка) та 1000 метрів (каное-одиночка). 

Після повернення до Одеси, за активну участь у розвитку фізичної підготовки та спорту, пропаганду здорового способу життя серед військовослужбовців та за перші місця на чемпіонаті України з веслування, сержант Олександр Голубов отримав заохочувальну грамоту особисто від командира бригади полковника Вячеслава Краснопольського. Військові Національної гвардії України продовжують проявляти свої найкращі якості як на полі бою, так і у різноманітних спортивних змаганнях найвищого рівня”, – зазначили на сторінці військової частини.

Нацгвардієць 11 бригади НГУ став п’ятиразовим чемпіоном України та здобув право представляти Україну на чемпіонаті світу серед ветеранів, який відбудеться 12-14 липня в болгарському місті Пловдив.

Нагадаємо, Вилківська ДЮСШ має багату історію перемог, її вихованці нещодавно стали призерами Кубка України з веслування на байдарках і каное.

Фото 11-ї бригади імені Михайла Грушевського Національної гвардії України

Поділитись
Зараз читають