Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Як місцевим мешканцям живеться без правосуддя: Татарбунарський суд проводить громадське опитування 

Як місцевим мешканцям живеться без правосуддя: Татарбунарський суд проводить громадське опитування 

Понад пів року тому Татарбунарський районний суд Одеської області припинив здійснювати розгляд справ та матеріалів у зв’язку з відсутністю суддів. Заповнити вакантні місця досі не вдалося, проте суд переймається, як місцеві мешканці до цього ставляться та чи впливає на них відсутність правосуддя. Про це повідомили у пресслужбі суду. 

Наразі суд працює у “паперовому” форматі – реєструє вхідну та вихідну документацію, відповідає на запити, заяви й клопотання та допомагає в оформленні справ. Однак далі ці справи перенаправляються до інших судів, де й розглядаються.

Зі свого боку суд намагається зробити усе можливе, проте їм важливо зрозуміти, чи не забагато складнощів через це відчувають місцеві мешканці. Аби дізнатися думку громадськості суд оприлюднив опитування, яке мешканці можуть анонімно пройти за посиланням. 

“Розуміємо, як стало важко нашим землякам через ситуацію з правосуддям, яка склалася в нашому регіоні. Ми разом з вами очікуємо  прибуття нових  суддів, що призначені на посади до нашого суду. Щоб ми могли розуміти, чи впливає на вас відсутність правосуддя в Татарбунарському районному суді, просимо пройти анонімне опитування”, – сказано у повідомленні. 

Поділитись
Зараз читають