Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Вже втретє у Болграді провели гаражний розпродаж (Фото)

12 Серпня 2023 16:02
Лілія Биковська
Вже втретє у Болграді провели гаражний розпродаж (Фото)

У Болграді відбулася третя благодійна акція “Гаражний розпродаж”. Ініціативу реалізували місцеві активісти під керівництвом волонтерки Оксани Кілафли та журналісти з інтернет-видання “Махала”.

Тиждень речі активно збиралися у редакції видання. В основному приносили іграшки: великого їжачка, якого трохи згодом забрав багатодітний військовий, дитячого коня-гойдалку та книжки. Одна жінка, принесла вже під час розпродажу велику коробку прикрас із натуральних каменів, які дуже добре розходились. 

Нагадаємо, що усі зібрані кошти підуть на закупівлю професійного дроні Mavic 3-Т для бійців 88-го батальйону морської піхоти. 

Цього разу гаражний розпродаж вирішили провести у День молоді заради залучення ще більшої кількості учасників. І це спрацювало, адже цього разу вдалося назбирати 12 600 гривень, як і минулого разу. 

На всіх присутніх чекали: святковий концерт, широкий вибір товарів та виробів від майстринь, смачні напої, смаколики та фотозона в українському національному стилі.

Наступного разу відвідати гаражний розпродаж можна буде 24 серпня на День незалежності. Місце проведення – проспект Соборний. Приносити речі для розпродажу можна в редакцію видання (пр. Соборний, 158. Пн-Пт з 09.00 до 17.00)

Поділитись
Зараз читають