Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Висновок комісії: де в Болградській громаді працюватимуть дитячі літні табори на базі навчальних закладів?

25 Травня 2024 15:00
Ганна Ковальова
Висновок комісії: де в Болградській громаді працюватимуть дитячі літні табори на базі навчальних закладів?

Незабаром в усіх навчальних закладах пролунає останній дзвоник і вони перетворяться на літні оздоровчі табори. Чи готові ліцеї Болградської громади до цього та де саме табори відчинять свої двері, повідомили у Відділі освіти Болградської міської ради.

Аби перевірити навчальні заклади у міській раді була створена тимчасова міжвідомча комісія. До її складу увійшли: Гарвалов А.Д., перший заступник Болградського міського голови; Гончарова І.М., начальник відділу освіти міської ради; Сафта І.В., головний спеціаліст відділу освіти; Радулова О.М., в.о. начальника Болградського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області; Гайдаржи О.С., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Болградського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області; Безушенко О.І., заступник начальника управління-начальник відділу ЗНС Болградського РУ ДСНС України в Одеській області.

Днями члени комісії обійшли усі навчальні заклади громади та перевірили стан прилеглої території, роботу харчоблока, дотримання протипожежної безпеки та санітарно-гігієнічних вимог.

За висновком комісії усі ліцеї громади готові до функціонування таборів з денним перебуванням дітей та відкриють свої двері вже 3 червня. Протягом 14 днів для дітей будуть організовані різноманітні виховні та розважальні заходи та забезпечено дворазове харчування. 

Нагадаємо, раніше інтернет-видання “Махала” розповідало, хто має право та як саме отримати путівку в дитячій табір в Болградській громаді.

Поділитись
Зараз читають