Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ВИПУСКНИЦЯ ОДНІЄЇ З ШКІЛ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРЕДСТАВИЛА ОДЕСЬКУ ОБЛАСТЬ НА РІВНІ КРАЇНИ

19 Липня 2022 12:27
Софія Чебан
ВИПУСКНИЦЯ ОДНІЄЇ З ШКІЛ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРЕДСТАВИЛА ОДЕСЬКУ ОБЛАСТЬ НА РІВНІ КРАЇНИ

Випускниця Городненської загальноосвітньої школи Болградського району Єлизавета Нєдєльчева досягла високого результату у підсумковому ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Вона посіла третє місце в секції «Психологія» наукового відділення «Хімія та біологія», набравши 91,97 бала зі 100 можливих, що згідно вимог конкурсу вважається перемогою.

«Етнокультурні особливості формування адаптивної допінг – поведінки мешканців села Городнє (Чийший)» – назва дослідницької роботи, яку Єлизавета підготувала на захист Малої академії наук і яка була признана кращою серед учасників конкурсу під час другого (обласного) етапу.

Додамо, що це не перша перемога талановитої дівчини. Під час навчання Єлизавета неодноразово займала призові місця у різноманітних конкурсах, олімпіадах, форумах як на обласному, так і на Всеукраїнському рівнях. Цього року вона стала однією з сімнадцяти представників Одеської області, які посіли призові місця на фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН.

Пишаємось землячкою и бажаємо подальшіх успіхів! 

Алла Каріза

Фото зі сторинки Городненського закладу загальної середньої освіти у Facebook

Поділитись
Зараз читають