Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Винний фестиваль «BOLGRAD WINE FEST-2024» цього року пройде в форматі міжнародного бізнес-форуму

24 Жовтня 2024 10:11
Тетяна Терзі
Винний фестиваль «BOLGRAD WINE FEST-2024» цього року пройде в форматі міжнародного бізнес-форуму

Міжнародний бізнес-форум з розвитку виноградарства та виноробства на півдні Одеської області «BOLGRAD WINE FEST-2024» відбудеться 9-10 листопада в Болграді. Про подію повідомляє видання «Махала» з посиланням на Болградську міську раду.

За традиціями винного фестивалю захід буде тривати два дні. В його межах відбудуться дві панелі з обговорення проблем розвитку галузі, дегустація крафтової продукції місцевих виробників, благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, концертна програма.

Відбудеться і традиційне для винного фестивалю нагородження кращих виноробів-аматорів.

Фонд підтримки підприємців Болградського району повідомив, що 2 листопада відбудеться засідання дегустаційної комісії для визначення найкращих виноробів Конкурсу «BOLGRAD WINE FEST-2024».

Подати зразки на конкурс можна до 31 жовтня. Його організатори наголошують, що для участі  вин у дегустаційному конкурсі, необхідно заповнити заявку та направити на електронну адресу – fest.bolgrad@gmail.com.

На конкурс приймаються авторські/крафтові натуральні сухі виноградні вина. Один учасник може подати загалом п’ять вин у будь-яку з двох категорій або обидві, але загалом це п’ять зразків у категоріях: “Вина молоді” та “Вина минулих років”.

Зразки приймаються також за адресою м. Болград, вул.Інзовська, 170 (другий поверх офіс ФПП у Болградському районі) з 9.00 до 17.00

Зразки приймаються у скляному посуді, бажано це має бути винна пляшка, можливо від шампанського. Треба подати по дві пляшки від кожного сорту, що подається на конкурс.

Нагадаємо, минулого року також замість традиційного винного фестивалю відбувся у форматі бізнес-ярмарку.

Повноцінно фестиваль з великою кількістю гостей та виробників в останнє проводився ще до пандемії коронавірусу. Вперше він був проведений у 2010 році.

Фото з архіву редакції.

Поділитись
Зараз читають