Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Вилківські веслувальники увійшли до збірної України й візьмуть участь у міжнародних змаганнях «Olympic Hopes Regatta 2024»

19 Серпня 2024 15:00
Валерій Гайдаржи
Вилківські веслувальники увійшли до збірної України й візьмуть участь у міжнародних змаганнях «Olympic Hopes Regatta 2024»

Днями в місті Умань відбулися змагання “Олімпійські надії”, на які приїхали найкращі веслувальники України. Про це інтернет-виданню “Махала” повідомила директорка Вилківської ДЮСШ Марія Голубова.

Протягом двох днів, 17-18 серпня, спортсмени змагалися за право представляти Україну на міжнародних змаганнях «Olympic Hopes Regatta 2024», що відбудуться 19 вересня в угорському місті Сегед. Вихованці Вилківської ДЮСШ показали високі результати: 

В’ячеслав Молчанов: байдарка-одиночка, 1000 метрів – 1 місце, 500 метрів – 1 місце.

Денис Овсянніков: байдарка-двійка, 500 метрів – 1 місце. 

Дмитро Якушонок: байдарка-двійка, 500 метрів – 1 місце.

“У змаганнях взяло участь багато учасників із різних куточків України. Вилківські веслувальники та тренери виконали завдання на відмінно. Всі отримали довгоочікуваний виклик до збірної України для подальшої підготовки до змагань. З 25 серпня учні нашої ДЮСШ розпочнуть тренування до міжнародних змагань в селище Добротвір, Львівської області. Тепер у нас мета, щоб прапор України замайорів на переможному п’єдесталі міжнародних змагань. Щиро дякую спортсменам, тренерам, колективу Вилківської ДЮСШ, батькам і всім, хто підтримує наших спортсменів”, – зазначила Марія Федорівна.

Нагадаємо, військовослужбовець Національної гвардії України, мешканець міста Вилкове Олександр Голубов здобув п’ять золотих медалей на чемпіонаті України з веслування серед ветеранів.

Фото: Олександр Голубов 

Поділитись
Зараз читають