Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Вихованка Семена Радулова здобула перемогу на престижному турнірі з вільної боротьби

04 Червня 2023 16:49
Тетяна Терзі
Вихованка Семена Радулова здобула перемогу на престижному турнірі з вільної боротьби

З 1 по 4 червня у Бішкеку пройшов світовий рейтинговий турнір імені Каба уулу Кожомкула та Раатбека Санатбаєва з греко-римської, вільної та жіночої боротьби.

Загалом у турнірі взяли участь понад 600 борців із 24 країн світу. Поєдинки проходили у десяти вагових категоріях. В них взяла участь та виборола золото представниця Асоціації олімпійських видів спорту в Одеській області Ілона Прокопевнюк у ваговій категорії до 62 кг.

Тренували спортсменку Андрій Панаїтов та Семен Радулов.

У першій зустрічі Ілона зустрілася з дворазовою чемпіонкою Пан-Америки, представницею Канади Анною Годієз, рахунок зустрічі 8:3 на користь Ілони, в другій зустрічі достроково здолала представницю Іспанії Лідію Перез з рахунком 12:1, у 1/2 фіналу з рахунком 10: 0 здобула перемогу над представницею Китаю Джією Лонг і у фіналі наша спортсменка перемогла чемпіонку світу, неодноразову призерку та чемпіонку Азії Орхон Пуревдорж із Монголії з рахунком 8:3

Жіночу збірну України на змаганнях представляли 12 спортсменок.

Нагадаємо, у Львові 9-11 травня відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок. Семен Радулов не тільки став чемпіоном країни, але й вперше виступив на змаганнях в якості тренера.

Дружина спортсмена Олена Радулова, Семен Радулов, Ілона Прокопевнюк

Семен Радулов – уродженець с.Олександрівка Болградського району, український борець вільного стилю, переможець і призер чемпіонатів України, світу і Європи. Майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби. 

Поділитись
Зараз читають