Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Волонтери з Каракурту Василівської громади доправили на фронт допомогу Болградським морпіхам

12 Липня 2023 15:00
Тетяна Терзі
Волонтери з Каракурту Василівської громади доправили на фронт допомогу Болградським морпіхам

Волонтерка з Каракурту Любов Няглова повідомила радісну новину, що вдалося виконати ще один запит наших морпіхів і доправити на фронт необхідні їм запасні частини до машин.

Бійці 88-го батальйону морської піхоти отримали для ремонту автомобіля Volkswagen T4:

тент;

шини – 4 шт.;

стартер;

генератор;

комплект рульових тяг;

рульову колонку;

турбіну;

бензопили – 2 шт.;

польовий душ.

В червні волонтерська група з Каракурту передала 88-му батальйон 35-ї бригади морських піхотинців матеріальну допомогу у вигляді:

шин- 205/65 R15- 2 шт.;

радіатор на Т4;

235/70 R 16 – 4 шт.;

225 /75 R15 – 4 шт.;

коробка передач на УАЗ;

біноклі – 3 шт.

Також мешканці села відправили посилку односельцю Анатолію Дерментлі з 1-го спеціального відділення вогнеметників 118-ї бригади. Йому передали 4 дощовики, 2 м’які ноші, далекомір, прилад нічного бачення, 10 турнікетів, маскувальний костюм “кікімора”.

А ще на фронт передали малюнки дітей Каракуртського ліцею.

Волонтерка назвала тих, хто завжди відгукується і донатить.

«Основні внески зробили вихідці з нашого села Узун Микола (1000$) та Опрев Едуард. Микола – постійний і найбільший наш донатник, який завжди залишався анонімним. Вважаю, що його приклад має бути стимулом для наших односельців.

Завжди велику допомогу надає Ілля Миколайович Русинський та товариство албанців у місті Ізмаїл. Дмитро Табунщик, його друзі та підписники – завжди активні наші помічники.

Учні Каракуртського ліцею – справжні патріоти України, на зборі вторинної сировини заробили кошти, які також були передані на допомогу ЗСУ.

Парпулов І. Н., Басиста П.Г. – пенсіонери з активною проукраїнською позицією, постійні наші донатники. Хочу подякувати мешканцям нашого району (не громади), які також надали суттєву матеріальну допомогу. Дякую всім, усім, хто допомагав і допомагає. Бійці на фронті чекають на нашу з вами допомогу, тому нам не можна зупинятися до самої Перемоги», – звернулася до мешканців Болградського району Любов Няглова.

Перерахувати допомогу можна на карти

4441 1111 5255 9591 монобанк

4441 1111 3010 2613 монобанк

Поділитись
Зараз читають