Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Волонтери у Львові зібрали понад 50 тисяч гривень для болградських морпіхів

17 Липня 2024 17:50
Лілія Биковська
Волонтери у Львові зібрали понад 50 тисяч гривень для болградських морпіхів

13 липня у місті Львів на площі Маланюка відбувся благодійний фестиваль «Україна починається з тебе», який був спрямований на збір коштів для екіпажів БПЛА 88 окремого батальйону морської піхоти. Організацією цієї події займалися місцеві волонтерки Галина Руснак і Северина Падовська, а також волонтерка з Болграда Оксани Кілафли. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

Програма фестивалю була дуже насиченою: в наметах розташовувався ярмарок з різноманітним крамом та смаколиками, виготовленими львівськими господинями, відбувалися дитячі майстер-класи, як, наприклад, розпис екоторбинок чи виробництво ляльок-мотанок, також проводився флешмоб для всіх охочих. Й до того ж протягом усього заходу проводилась безпрограшна лотерея із цінними призами: сертифікатами до ювелірного магазину, смаколики, вино. Загалом до фестивалю долучилися 19 підприємців зі Львова та інших куточків України. 

Фестиваль супроводжувався концертом за участі різних артистів: співаків, хореографічних та дитячих колективів. Вела подію відома співачка і музикант Ксенія Ліардо. 

Як зазначають волонтерки, це був четвертий фестиваль “Україна починається з тебе”, де на цей раз їм довелося зібрати 53 238 гривень. Оскільки основна ціль збору –  650 тисяч гривень – не була досягнена, Галина та Северина планують провести ще два таких фестивалі у наступному місяці: 4 серпня у Львові та 17 серпня у місті Сількеборг в Данії.

“Ми не зупиняємося, адже знаємо для чого це робимо. Давайте допомагати тим, в кого час дорівнює життю”, –  закликають волонтерки. 

Нагадаємо, що наразі у волонтерів триває великий збір для аеророзвідки 88 ОБМП, долучитися до якого можна за реквізитами: 

Номер картки: 5375 4112 0729 1233

Монобанка за посиланням.

Поділитись
Зараз читають