Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Волонтери Сарати передали автівку для 57-ї  мінометної бригади: як збирали гроші і що планують далі

21 Березня 2024 10:00
Валерій Гайдаржи
Волонтери Сарати передали автівку для 57-ї  мінометної бригади: як збирали гроші і що планують далі

В місті Сарата волонтери передали автівку військовому Андрію Паркар для його побратимів з 57-ї мінометної бригади, який зараз воює на сході країни. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

До нас звернулась сім’я війського 57-ї мінометної бригади 9-ї стрілецького окремого батальйону з проханням купити автівку. Збір на неї тривав з початку нового року, всі бажаючі могли доєднатися. Також діти ходили колядували, і вирішили віддати гроші на підтримку ЗСУ. Величезна подяка сім’ї Златових, які допомогли знайти автівку та забезпечили її ремонт. Також хочу подякувати всім, хто доєднався до збору”, – розповів нашому виданню волонтер із Саратської громади Григорій Кваша.

Священик Саратського Свято-Покровського храму Православної Церкви України Владислав Шиман освятив автомобіль. Він також вручив воїну від парафіян храму 3 600 грн на купівлю запасного колеса.

Величезна подяка всім, хто долучався до нашого збору, ця бойова автівка буде допомогати звільняти від окупанта нашу рідну країну. Це великий вклад в нашу перемогу, подяка від усього взводу Саратській громаді, родині Златових, і нашим юним українцям за велику роботу, ми без Вас не впоралися би”, – подякував військовий Андрій Паркарь.

Зараз у волонтерів Сарати вже триває новий збір для бійців Окремої роти вогневої підтримки 21 ОМБР кулеметного взводу. Ціль збору – 230 000 гривен. 

На 19 березня на волонтерський рахунок надійшли 5 605 гривень, які отримані під час благодійного концерту 15 березня у Введенському Будинку культури. Також 10 000 гривень надійшло із селища Зоря. Кошти на проханням настоятеля Свято-Троїцького храму отця Миколая  передали від парафіян цього храму, их зібрали на благодійному ярмарку 17 березня. Ще підтримали збір ZHYHAILOVA ZINA та 3 добродія. На картці приват вже маємо 132 300 грн та моно банку 23 904 грн. Єднаймося! Слава воїнам ЗСУ”, – підкреслив волонтер Григорій Кваша

Доєднатися до збору можуть всі бажаючі. Номер картки банки волонтера Григорія Кваша: 5375 4112 1454 8310 Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/5igZz99Mtz

Картка ПриватБанк: 5168 7451 4999 1611

Фото зі сторінки Анатолія Сухарського в Фейсбук

Поділитись
Зараз читають