Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Волонтери Болградського району відвідали прифронтову Донеччину (Фото)

05 Січня 2024 12:00
Ганна Ковальова
Волонтери Болградського району відвідали прифронтову Донеччину (Фото)

Волонтери з села Каракурт Любов Няглова разом з Сергієм Пейчевим відвідали позиції українських захисників в Донецькій області. Про це Любов Няглова повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Відбулася поїздка до наших захисників, ми підвезли новорічні подарунки, підготовлені учнями Каракуртського ліцею, Кубейського ліцею 1 та Кубейського ліцею 2, Василівського ліцею, Калчевського ліцею та працівниками та батьками Каракуртського дитячого садка; випічку від групи жінок села Каракурт та Оріхівка, теплі шкарпетки ручної роботи, виконані жінками названих сіл; теплі речі, ковдри; окопні свічки, зроблені руками ліцеїстів”, – повідомила Любов Няглова.

Уся допомога доставлена воїнам-землякам Георгію Карасаві, Олегу Бебику, Костянтину Шерову, бійцям 88-го батальйону морської піхоти та Ізмаїльським прикордонникам, де служать вихідці з села Оріхівка Іван Станков, Григорій Желясков та інші.

“Маршрут наш був довгим, складним, але програму подорожі ми виконали на 100%. Хочу висловити велику подяку за донати, за подарунки, за всіляку допомогу всім, хто брав участь, хто допомагав, чим міг. Матеріально допомагали окремі люди, мешканці та вихідці сіл нашого району, найбільші донати зроблені саме цими людьми. Це колишні учні названих шкіл. Перерахувати їхні імена немає можливості, назву постійних, найбільших, найактивніших: Узун Микола, Табунщик Дмитро, Коваль Марина, Опрев Едуард, Юрченко Олександр, Партали Михайло, Кірчев Сергій, Шишман Сергій, Сюпюр Микола. Андрій Лійц (не наш випускник). І Християнська Баптистська церква, і Каракуртський БК також зробили невеликі грошові вкладення, церква подарувала 300 шт. електронних молитов та календарі”, – подякувала Любов Няглова і додала: “Окрему подяку висловлюю своєму колезі волонтерові Пейчеву Сергію та його старенькій машині (вона витримала весь маршрут дуже гідно)”.

Волонтери вирушили в путь 30 грудня без жодної копійки на пальне. Під час усієї подорожі їм допомагали небайдужі українці, знайомі, пересічні люди. Жодною копійчиною волонтерам не допомогла місцева влада.

“На превеликий жаль, жодна громада нашого району не допомогла нічим. І не лише у цій поїздці. Підтримують наших хлопців-захисників пересічні люди, громадяни, мешканці сіл, діти. Але не громади! Жодна і ніколи! Ганьба!” – висловилася Любов Няглова.

Поділитись
Зараз читають