Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Володимир Зеленський особисто вручив державну нагороду військовому з Вилківської громади

05 Жовтня 2024 14:50
Ганна Ковальова
Володимир Зеленський особисто вручив державну нагороду військовому з Вилківської громади

Нещодавно Глава держави Володимир Зеленський відвідав поранених бійців, які проходять реабілітацію в одному з українських шпиталів, та особисто вручив їм державні нагороди. Серед них був і уродженець Вилківської громади Сергій Степаненко. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на старосту села Десантне Ольгу Передерій.

Молодший сержант Степаненко Сергій Сергійович відзначений орденом Указом Президента №684/2024 за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку. Сьогодні воїн перебуває на реабілітації в шпиталі, у нього важкі поранення нижніх кінцівок.

“Маємо за честь привітати з нагородою нашого земляка. Справжнього воїна, мужнього захисника – Степаненка Сергія Сергійовича, якому був днями вручений орден. Такі досягнення підтверджують силу характеру, відвагу та самопожертву у великій справі. Дякуємо Вам, Сергію, за можливість вільно жити на рідній землі. Нехай береже Вас Господь. Скорішого одужання Вам. Пишаємося кожним нашим захисником! Завдяки відважності таких самовідданих патріотів довгоочікувана Перемога неодмінно буде нашою!” – зазначила Ольга Передерій.

Поділитись
Зараз читають