Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Воїна з Білгород-Дністровщини нагороджено орденом “За мужність” посмертно

21 Травня 2024 10:00
Алла Корінь
Воїна з Білгород-Дністровщини нагороджено орденом “За мужність” посмертно

У Петропавлівській сільській раді Білгород-Дністровського району відбулося вручення державної нагороди – ордена “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) матері Аршера Ігоря Сергійовича Валентині Юхимівні. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на пресслужбу громади.

Вручити орден приїхали військовослужбовці Саратського ТЦК та СП Іван Дудуш та Олександр Небога. Окрім них на церемонії були присутні представники місцевої влади та відділку поліції. Присутні у смутку та шані схилили голови перед матір’ю захисника. Також подяку за сина висловила очільниця громади Оксана Чернова.

Аршер Ігор Сергійович народився в 1989 році. Хлопець рано втратив батька, який передчасно помер. Тоді Ігорю довелося подорослішати. Він здобув освіту та багато працював. Останні роки перед повномасштабним вторгненням чоловік жив та працював у Одесі. Звідти й приєднався до лав ЗСУ.

Третього липня 2023 року солдат Аршер загинув на Луганщині, захищаючи Україну від окупантів. Сталося це під час виконання бойового завдання..

Поділитись
Зараз читають