Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Водій рейсового автобуса збив підлітка: ДТП сталася через відключення світла

08 Липня 2024 13:45
Ганна Ковальова
Водій рейсового автобуса збив підлітка: ДТП сталася через відключення світла

7 липня, близько 20-ї години у селі Маяки, сталася ДТП, в результаті якої під колесами рейсового автобуса опинився 13-річний хлопець. Про це повідомили в Нацполіції.

Попередньо поліцейські встановили, що 39-річний водій рейсового автобуса міжнародного сполучення допустив наїзд на підлітка, який перетинав проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переході, коли світлофор через відсутність електроенергії не працював.

Потерпілого госпіталізували до місцевої лікарні, де йому діагностували відкриту черепно-мозкову травму, переломи клиновидної, решітчастої та скроневої кісток, садна та гематоми на обличчі.

Керманича автобуса відразу перевірили на стан спʼяніння, він був – тверезий.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортний засіб поліцейські помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Поділитись
Зараз читають