Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Влада Тарутинської громади повідомила, що ремонт вбиральні хірургічного відділення завершено: що зробили за 1 млн грн

06 Вересня 2024 18:07
Тетяна Терзі
Влада Тарутинської громади повідомила, що ремонт вбиральні хірургічного відділення завершено: що зробили за 1 млн грн

Хірургічне відділення Тарутинської лікарні відвідали керівники громади та лікарні. Вони оглянули відремонтоване приміщення вбиральні. Про це повідомляє видання «Махала» з посиланням на селищну раду.

Роботи закінчили значно раніше термінів, вказаних в договорі між лікарнею та підрядником – ФОП Дамаскін, який став переможцем тендеру. Його комунальне некомерційне підприємство “Тарутинська центральна лікарня” Тарутинської селищної ради оголосило в червні 2024 року на капітальний ремонт санітарних приміщень хірургічного відділення. Роботи мали виконати до кінця 2024 року, але завершили значно раніше, у вересні.

Ремонт вбиральні хірургічного відділення коштував 1 081 578 гривень та фінансувався місцевим бюджетом в рамках програми фінансової підтримки КНП “Тарутинська ЦЛ”. 

Що було зроблено за ці гроші? Пресслужба селищної ради повідомила, що  підрядник виконав великий обсяг роботи, а саме: проведені демонтаж старого обладнання та покриття, замінені вікна та двері на металопластикові, встановлені нові трубопровід, вентиляція та електрика, улаштовані підвісні стелі з гіпсокартону, також обшиті гіпсокартоном стіни та пофарбовані, частково стіни обклеєні плиткою, старий кафель на підлозі замінений на новий. Також у вбиральні встановлені нові унітази, умивальники, душові трапи й водонагрівач. Окремо облаштоване приміщення для маломобільних груп населення.

Нагадаємо, нещодавно в лікарні змінився керівник. Зараз в.о. генерального директора КНП «Тарутинська центральна лікарня» Сергій Білоіваненко.

Поділитись
Зараз читають