Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Військовий з Саратської громади під час сварки з колишньою побив її та вкрав телефон 

06 Червня 2024 18:35
Анатолій Стоянов
Військовий з Саратської громади під час сварки з колишньою побив її та вкрав телефон 

Дії уродженця села Михайлівка суд кваліфікував як грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Підсудного визнано винним у вчиненні злочину та засуджено до двох років позбавлення волі, однак враховуючи пом’якшувальні обставини, суд замінив покарання на службове обмеження. Про це “Махала” дізналася з судового реєстру. 

Підсудний проходить службу у ЗСУ на посаді водія-заправника автомобільного відділення підвозу пального та мастильних матеріалів взводу забезпечення 3 артилерійського дивізіону. 

18 вересня 2023 року, перебуваючи біля будинку своєї колишньої дружини, між ним та жінкою розпочалася сварка, в ході якої він декілька разів вдарив її кулаком по обличчю, після чого забрав з її сумочки мобільний телефон та втік. 

На суді чоловік визнав свою провину та щиро розкаявся. Потерпіла на суд не прийшла. 

Захисник підсудного попросив суд суворо не карати його підзахисного, адже той добровільно відшкодував завдану шкоду, є військовослужбовцем, учасником бойових дій та позитивно характеризується за місцем несення служби.

Суд дослухався до сторони захисту та замінив реальний термін на службове обмеження строком на 2 роки із відрахуванням в дохід держави десяти відсотків із суми грошового забезпечення. Крім того, він має відшкодувати 7169 грн за залучення експертів. 

Поділитись
Зараз читають