Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Військовослужбовцям Сарати відправили Великодні  подарунки на фронт

03 Травня 2024 10:00
Алла Корінь
Військовослужбовцям Сарати відправили Великодні  подарунки на фронт

Саратський селищний Будинок культури об’єднав працівників культури та небайдужих земляків, зібравши та відправивши святкові подарунки на фронт військовослужбовцям із селища Сарата. Про це повідомляє видання «Махала» з посиланням на працівників Будинку культури.

До акції “Великодній кошик для солдата” також долучились працівники та гуртківці селищного Будинку культури, Світлодолинського, Мирнопільського та Введенського сільських Будинків культури. Акцію підтримали працівники приватної пекарні Георгія Георгієва.

Бійцям відправили паски, рулети, пироги, печиво, здобу, цукерки та чай, які попередньо освятили. Також діти приготували вітальні листівки зі своїми найщирішими побажаннями для воїнів.

“Ми висловлюємо свою підтримку, вдячність і демонструємо духовну єдність з нашими захисниками та захисницями. Всі паски пеклись з великою любов’ю і від щирого серця, аби у Великдень хлопці та дівчата на передовій хоч трохи відволіклись від війни і згадали про мир та добро“, – акцентувала директор Будинку культури Людмила Руденко.

Поділитись
Зараз читають