Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Війна забрала життя уродженця Болградщини Гечева Івана. Світла памʼять!

06 Грудня 2023 17:01
Олександра Сергєєва
Війна забрала життя уродженця Болградщини Гечева Івана. Світла памʼять!

Болградський район у жалобі: після тяжких поранень у бою за Україну трагічно обірвалося життя мешканця села Мирнопілля Теплицької громади Гечева Івана Івановича. Про це повідомила Арцизька міська рада.

В Теплицькій сільській раді доповнили, що воїну було 40 років. Він загинув від вибухової травми на території Сергіївки Луганської області. На момент загибелі обіймав посаду інспектора прикордонної служби 1 категорії – начальника першої групи мінометів вогневого відділення третього відділу прикордонної служби (тип С) третьої прикордонної комендатури швидкого реагування військової частини 1551.

Церемонія прощання з воїном відбудеться завтра, 7 грудня, в його рідному домі (вул. Центральна,179).

Усіх небайдужих мешканців місцева влада закликає утворити живий коридор та достойно провести в останню путь загиблого Івана Гечева. 

“Конвой з тілом захисника вирушить о 9:00 з Арцизької лікарні та попрямує до с. Мирнопілля Теплицької громади, де відбудеться церемонія поховання. Просимо усіх небайдужих мешканців долучитися до заходів, утворити живий коридор та достойно провести в останню путь загиблого Героя Івана Гечева: – у м. Арциз від вул. Добровольського – Будівельників – Соборна – Свободи ( у напрямку руху до с. Мирнопілля)”, – сказано в повідомленні.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого.

Поділитись
Зараз читають