Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ВІН ВІДДАВ ТОБІ Й МЕНІ СТУКІТ ВЛАСНОГО СЕРЦЯ: В БОЛГРАДІ ПОПРОЩАЛИСЬ З ЗАГИБЛИМ ВОЇНОМ ІГОРЕМ ПРОСКУРОВСЬКИМ

03 Листопада 2022 15:13
Ганна Ковальова
ВІН ВІДДАВ ТОБІ Й МЕНІ СТУКІТ ВЛАСНОГО СЕРЦЯ: В БОЛГРАДІ ПОПРОЩАЛИСЬ З ЗАГИБЛИМ ВОЇНОМ ІГОРЕМ ПРОСКУРОВСЬКИМ

Сьогодні у Болграді знову було чутно звуки поминальної пісні та безутішний плач. Громада проводжала в останню путь воїна Ігоря Проскуровського, який віддав своє життя за Батьківщину.

Місяць тому, 6 жовтня дружині та рідним Ігоря прийшла жахлива звістка. Під час боїв на Херсонському напрямку зник безвісти командир інженерно-саперного взводу підрозділу морської піхоти, старший лейтенант Проскуровський. Нещодавно стало відомо, що в той день Ігор загинув.

“Він назавжди залишиться в наших серцях та пам’яті. Ігор є членом нашої бойової родини, наш брат та герой! Ми обіцяємо не залишити його сім’ю, пам’ятати його подвиг та ціну, яку він заплатив”, – не зміг стримати сльози начальник групи МПЗ Болградського РТЦК Віталій Невечеря.

Молодий козак народився у Львівській області 1 жовтня 1998 року. За декілька днів до загибелі йому виповнилося 24 роки. 

Ігор розпочав свій бойовий шлях ще у 2015 році, зовсім юним хлопцем. У 2019 році разом з дружиною переїхав в Болград, аби нести службу в 88 окремому батальйоні морської піхоти.

Віддати шану загиблому воїну прийшли рідні, друзі, знайомі, побратими та представники влади. 

За наше майбутнє, за право нашої нації бути вільною віддав життя молодий хлопець, наш герой та вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я буде навіки взірцем мужності”, – висловив слова співчуття голова Болградської РВА Геннадій Бамбура. 

Вічна пам’ять герою Ігорю Проскуровському. Вічна шана та слава загиблому воїну.
Ми не забудемо!

Софія Чебан

Поділитись
Зараз читають