Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Відомий сільськогосподарський виробник Бессарабії заявив про рейдерський захват підприємства: деталі

22 Червня 2024 12:00
Ганна Ковальова
Відомий сільськогосподарський виробник Бессарабії заявив про рейдерський захват підприємства: деталі

Компанія «Дунайський Аграрій», яке базується у селі Сафʼяни Ізмаїльського району та спеціалізується на вирощуванні органічних фруктів, овочів та продажу продукції тваринницького походження, заявила про рейдерський захват підприємства. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на сторінку аграріїв у Facebook.

“Сьогодні розповімо не дуже приємну історію, яку замовчувати просто не можливо. Нещодавно було здійснене рейдерське захоплення нашого підприємства!” – повідомило ТОВ “Дунайський аграрій”.

Днями в державному реєстрі було змінено директора підприємства та адресу. В компанії “Дунайський аграрій” заявили, що це – перший крок до подальшої перереєстрації компанії й заволодіння її майном (в тому числі врожаєм).

“В результаті цих змін в Реєстрі зловмисники незаконно усунули керівника “Дунайського Аграрія” та поспіхом “прописали” ТОВку у звичайній квартирі в Києві замість Одещини. Весь керівний менеджмент, який створював і розвивав компанію опинився за бортом. І це в період збору врожаю! 2 000 гектарів родючої української землі, яку важко обробляє наша компанія, завжди виглядали ласим шматком для тих, хто звик працювати не руками, а обманом і хабарями!” – повідомили на сторінці агропідприємства.

ТОВ “Дунайський аграрій” було засновано у 2013 році. Підприємці Роман Дяжук та Павло Барбашов обʼєдналися задля ведення спільного бізнесу.

Як зазначили в компанії, Роман та Павло “були партнерами і друзями, спільно вели бізнес, у них була спільна візія розвитку підприємства”.

Павло Барбашов та Роман Дяжук

24 червня 2023 року співзасновника Романа Дяжука не стало. Він загинув у ДТП на трасі Одеса-Рені внаслідок зіткнення його легкового автомобіля з великовантажівкою.

Як запевняють у “Дунайському аграрії”, після смерті Романа Павло Барбашов “продовжив інвестувати кошти в компанію та робити все для її розвитку”.

“Ми вже звернулись до Офісу протидії рейдерства Міністерства юстиції України та Національної поліції України. Дуже просимо Дениса Малюську (міністра юстиції України – авт.) об’єктивно і швидко розібратись у ситуації! У період війни кожен день збору врожаю має десятикратне значення!” – зазначили у компанії “Дунайський аграрій”.

Поділитись
Зараз читають