Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Відділ освіти Болградської громади отримав нового керівника

10 Вересня 2024 13:00
Олександра Сергєєва
Відділ освіти Болградської громади отримав нового керівника

Під час останньої апаратної наради при Болградській міській раді відбулися кадрові зміни – на посаду керівника відділу освіти призначили Тетяну Цоєву. Про це повідомила пресслужба Болградської міської ради. 

Тетяна багато років присвятила сфері освіти. У 2004 році, після закінчення Ізмаїльського державного гуманітарного  університету, Тетяна Цоєва була прийнята на роботу у Табаківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів на посаду практичного психолога та вчителя  української мови та літератури, де навчала дітей рідній мові та прищеплювала любов до українських поетів та письменників. 

Через шість років Тетяна стала методистом районного методичного кабінету відділу освіти Болградської районної державної адміністрації, де відповідала за діяльність психологічної служби, а у 2020 році обійняла посаду завідувачки районним методичним кабінетом відділу освіти Болградської РВА.

У 2022 році її підвищили до очільника КУ «Болградський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Болградської міської ради.

Заслуживши довіру своєю сумлінною багаторічною працею, Тетяну Цоєву призначили керівником Відділу освіти. Тепер вона буде організовувати якісний навчальний процес громади та забезпечувати безпечний освітній простір для вчителів та школярів. 

Зазначимо, Тетяна змінила на посаді Ірину Гончарову, яка очолювала відділ з травня 2023 року.

Поділитись
Зараз читають