Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Веслувальники Вилківської ДЮСШ зайняли призові місця на обласних змаганнях (Фото)

22 Травня 2024 15:05
Валерій Гайдаржи
Веслувальники Вилківської ДЮСШ зайняли призові місця на обласних змаганнях (Фото)

В місті Южне пройшов відкритий чемпіонат Одеської області з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат 2008-2009 та 2010-2011 року народження. Бессарабію на змаганнях представляла команда веслувальників КЗПО “Вилківська ДЮСШ”. Про це інтернет-виданню “Махала” повідомила директорка ДЮСШ Марія Голубова.

В змаганнях взяли участь чотири команди з міст Одеси, Южного, Чорноморська та Вилкове – це понад 100 вихованців різних ДЮСШ області. Учасники змагались в різних категоріях на трьох дистанціях – 1000 метрів, 500 метрів та 200 метрів.

“Згідно з результатами контрольних змагань, які проводяться в середині кожної ДЮСШ, відбирались найсильніші учасники. До команди Вилківської ДЮСШ увійшли сім  учасників: Максим Євтюшкін, В’ячеслав Молчанов, Дмитро Якушонок, Денис Овсянников, Микола Пряничников, Данило Авдєєв, Ілля Пряничников. Змагання проходили на  байдарках та каное одиначках і байдарках та каное двійках. Всього вдалось вибороти 12 медалей, з них 4 золотих, 6 срібних та 2 бронзових. Команда успішно відкрила сезон, і всі веслярі були раді зустрітися та позмагатися зі своїми суперниками“, – поділилася успіхом Марія Голубова.

Спортсменів до змагань підготували заслужений тренер України та почесний мешканець міста Вилкове Олексій Голубов, дворазовий чемпіон Європи та майстер спорту міжнародного класу Анатолій Бушев, чемпіон світу та Європи, заслужений майстер спорту Михайло Лучник.

Нагадаємо, місяць назад учні Вилківської ДЮСШ стали призерами Кубка України з веслування на байдарках і каное.

Фото: Вилківська ДЮСШ

Поділитись
Зараз читають