Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Вдруге в Сараті відбудеться безкоштовна стерилізація тварин: деталі

05 Жовтня 2024 11:18
Ганна Ковальова
Вдруге в Сараті відбудеться безкоштовна стерилізація тварин: деталі

16 жовтня в Сараті вже вдруге буде проводитись безкоштовна стерилізація тварин за попереднім записом. Про це повідомила місцева активістка Ольга Небо.

“Всім бажаючим потрібно записатись за тел. 0965921816 Світлана, Зоомагазин “Все для тварин”(біля магазину “Аврора”). Ті, хто записувались раніше, прошу підтвердити свій запис ще раз”, – повідомила Ольга Небо.

Вона також зазначила, що місце проведення операцій поки не відоме. Про це буде повідомлено додатково за кілька днів до 16 жовтня. Цього разу планують операції лише для собак, але Ольга не виключає можливості стерилізації котів.

Стерилізація буде проводитися міжнародною організацією Worldwide Vets.

Worldwide Vets — це некомерційна організація, метою якої є зменшення страждань, підвищення добробуту та покращення медичної допомоги, доступної для всіх видів у всьому світі. Працює в більш ніж 10 країнах, на 4 континентах, підтримуючи місцевих людей і тварин, ветеринарні клініки та природоохоронні ініціативи. Допомагає притулкам, навчає місцевих ветеринарів. Мета: покращити життя тваринам.

Нагадаємо, в липні поточного року в Сараті три дні працювала команда ветеринарів, яка безкоштовно простерилізувала 200 особин домашніх тварин, серед яких – 54 собаки.

Днями зооволонтерам міста Болград за гроші небайдужих людей вдалося простерилізувати понад 50 безхатніх собак.

Поділитись
Зараз читають