Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Вдарив каменем по голові та відібрав телефон: за розбійний напад мешканець Татарбунар може потрапити за ґрати 

05 Березня 2024 11:34
Олександра Сергєєва
Вдарив каменем по голові та відібрав телефон: за розбійний напад мешканець Татарбунар може потрапити за ґрати 

Злочинцю повідомлено про підозру у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством. Оскільки раніше він вже був неодноразово судимий за крадіжки та не встав на шлях виправлення, за скоєне йому загрожує багато років ув’язнення. Про це повідомили у поліції. 

Перебуваючи у місті Одеса чоловік помітив на вулиці жінку похилого віку та вирішив її пограбувати. Підібравши з землі камінь він підійшов до неї ззаду та вдарив ним по голові. Коли жінка втратила свідомість, чоловік забрав у неї телефон та втік із ним. 

Опритомнівши, жертва нападу дійшла додому, розповіла все рідним, які викликали поліцію та «швидку». Постраждалу госпіталізували із забоєм головного мозку, переломом потиличної кістки та забійною раною тім’яно-потиличної ділянки.

За кілька днів правоохоронці встановили особу злочинця і розшукали його за місцем мешкання – в Татарбунарах. Викрадений телефон він встиг здати у ломбард за 745 гривень.

За скоєний злочин грабіжнику загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. В очікуванні суду він перебуватиме під вартою.

Поділитись
Зараз читають