Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Вчителька з Вилківської громади стала призеркою Всеукраїнського освітнього відбору

17 Жовтня 2024 13:22
Олександра Сергєєва
Вчителька з Вилківської громади стала призеркою Всеукраїнського освітнього відбору

У освітньо-методологічному відборі «РодовідУчитель – 2024» взяли участь 313 вчителів початкових класів та вчителів, що викладають навчальні предмети (інтегровані курси) на рівні базової середньої освіти. Про це повідомила пресслужба відділу освіти Вилківської міської ради.

До фінального етапу увійшли 48 педагогів, після чого кожен з них представив експертній раді свої роздуми на тему переходу освіти від предметної класно-урочної системи до інноваційної особистісно-розвивальної. 

Рада розглянула роботи педагогів та визначила 33 переможці, серед яких і вчителька української мови та літератури, вчителька вищої категорії, старша учителька Вилківського ЗЗСО №2 Вилківської міської ради Соловйова Марина Олексіївна. 

Марина Олексіївна буде нагороджена дипломом переможця та братиме участь у тренінгу з упровадження особистісно-розвивальної системи в освітній процес (за авторською системою Киричука В. О.).

Довідково:

Киричук Валерій Олександрович, доцент кафедри психології управління ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти», кандидат педагогічних наук, доцент. Він є автором особистісно-розвивальної системи, що дозволяє в онлайн-режимі проводити експрес-опитування учасників освітнього процесу, за результатами якого здійснюється цілепокладання закладу освіти та особистісного розвитку учнів та учениць. 

Науковцем розроблено дев’ять інноваційних психолого-педагогічних технологій, за допомогою яких засобами цифрових технологій можна моделювати сюжетні лінії освітніх проєктів, здійснювати проєктно-модульне планування реалізації освітніх проєктів, створювати сценарії занять з особистісно-розвивальним змістом тощо. 

Поділитись
Зараз читають