Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Василій Мішлен з села Котловина пройшов у другий етап кулінарного телешоу “МастерШеф Туреччина”

20 Червня 2024 12:00
Софія Чебан
Василій Мішлен з села Котловина пройшов у другий етап кулінарного телешоу “МастерШеф Туреччина”

Уродженець Ізмаїльського району Василій Булгар, який у соціальних мережах відомий як Василій Мішлен, пройшов у другий етап кулінарного телешоу “МастерШеф Туреччина”. Про це інтернет-видання “Махала” дізналося з офіціального ютуб каналу телешоу. 

Для суддів кухар-аматор з мільйонною аудиторією приготував  стейк з лосося під вершковим соусом та червоною ікрою, рецепт цієї страви набрав у TikTik 1,7 млн переглядів, а у Instagram  майже 7 млн. 

Василій отримав білий фартух та три заповітні “так”  від суддів. Відео можна подивитися за посиланням.

Нагадаємо, Василій  уродженець села Котловина Ренійської громади. До початку  пандемія коронавірусу він працював ведучим урочистих заходів, ставши одним з провідних  організаторів заходів на одеському та, загалом, на українському ринку. А потім дружина запропонувала вести кулінарний блог. Більше про шлях Василія ви можете прочитати тут.

Зазначимо, що МастерШеф  – проєкт, який дає шанс фанатам кухні випробувати свої сили у масштабній кулінарній битві та з аматорів перетворитися на геніальних профі. Ба більше, шоу дає змогу переможцю не лише стати одним із найкращих кухарів країни, а й навчатися у престижній кулінарній школі.

Поділитись
Зараз читають