Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Вандали руйнують парк в Болграді (Фото)

17 Квітня 2023 16:33
Ганна Ковальова
Вандали руйнують парк в Болграді (Фото)

Систематично протягом квітня вандали руйнують та засмічують парк культури та відпочинку імені Пушкіна в Болграді. Восьмого квітня невідомі відпочивальники перетворили на суцільний смітник одну з альтанок в парку, а 16 квітня зруйнували лавочку на узбережжі.

Спочатку відпочивальники залишили після себе купи сміття, перетворивши віддалену галявину з лавочками на смітник. Соціальні мережі міста облетіло відео із наслідками цього «свята». Але пройшов лише тиждень, і акт вандалізму зафіксовано знов. 

Цього разу вандали розламали лавочку в центрі парку біля пляжу. 

«Якщо для людини немає нічого святого, то звідки цьому святому взятися навіть на Великдень? Сьогодні вранці у парку ім. Пушкіна було виявлено чергову витівку вандалів. Вони зламали ще одну лавку», зазначає пресслужба міської ради.

Ми поцікавилися у міського голови Сергія Димитрієва яким чином охороняється парк?

«На вході в парк є камера відеоспостереження. До кожної лавочки чи альтанки не повісиш камеру і не приставиш людину. Ми не бюро розшуку, щоб шукати цих вандалів. Але одне сумно, що нам знов прийдеться лагодити це за рахунок міста» – прокоментував «Махалі» цю ситуацію міській голова.

В Болграді час від часу трапляються випадки вандалізму, як і будь-де в Україні, але два рази поспіль та ще й в одному місці? Це – ознака безкарності.

Серафим Савченко
Фото Болградської міськради

Поділитись
Зараз читають