Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В центрі Одеси затримали жінку, яка намагалася повісити на площі російський триколор

08 Жовтня 2024 16:43
Олександра Сергєєва
В центрі Одеси затримали жінку, яка намагалася повісити на площі російський триколор

Подія сталася вчора, 7 жовтня, близько 23-ї години на Європейській площі біля постаменту, де колись стояв пам’ятник Єкатерині. Про це повідомили у поліції.

Жінку під час цього дійства “застукали” перехожі та почали вимагати, щоб та злізла та викинула той прапор. Відео події з’явилося у соцмережі. На ньому видно, що жінка поводила себе дуже дивно, ніби перебувала під впливом речовин. На вимогу злізти вона спочатку запитувала “А що сталося, чого ви кричите”, а після додала “Ахмат сила, Россия мощь, Бог един, Аллаху Акбар”. 

Аби жінку притягнули до відповідальності за її вчинок, очевидці викликали поліцію. Правоохоронці встановили особу жінки, а ворожий триколор вилучили та долучили до матеріалів провадження в якості речового доказу. 

З’ясувалося, що 43-річна жителька Одеси не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Раніше вона притягувалася до відповідальності за крадіжки, дрібне хуліганство та розпивання спиртних напоїв у громадському місці. Однак це ніщо, у порівнянні із цим вчинком.

За виправдовування збройної агресії РФ проти України жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Зазначимо, сьогодні на цьому місці встановлено багато прапорів України та бойових бригад з іменами загиблих мешканців Одещини.

Раніше біля цього постаменту здійснила наругу 28-річна одеситка.

Поділитись
Зараз читають