Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Тарутинській лікарні новий керівник

08 Червня 2023 17:15
Ганна Ковальова
В Тарутинській лікарні новий керівник

Новим керівником комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» стала Ірина Василівна Пулєва. Про це повідомила селищна рада.

Ірина Василівна призначена на посаду генерального директора відповідно до розпорядження Тарутинського селищного голови від 07.06.2023р. №167-К.

Контракт Тарутинської селищної ради з попереднім керівником закладу Юрієм Владиславовичем Савицьким сьогодні закінчився. За особистим бажанням він не погодився на підписання нового, але продовжить роботу лікарем в медичному закладі.

Представляючи нового керівника КНП «Тарутинська центральна лікарня», Тарутинський селищний голова Сава Чернєв відмітив, що основною задачею генерального директора залишається збереження лікарні та її працівників, в чому селищна рада завжди буде підтримувати керівництво медзакладу, а також подальша злагоджена робота всього колективу, надання якісної висококваліфікованої медичної допомоги кожному пацієнту.

Ірина Пулєва звертаючись до присутніх, зазначила, що налаштована на результативну співпрацю та висловила впевненість у роботі всього колективу, як однієї команди, задля надання якісних медичних послуг населенню.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Тарутинська лікарня може стати філією Арцизької опорної лікарні. Депутати селищної ради виступили категорично проти такого рішення. На пленарному засіданні 34-ї сесії 11 травня вони прийняли Звернення до Прем’єр Міністра України, Міністра охорони здоров’я України, Одеської обласної ради, Одеської обласної військової адміністрації та Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації щодо визначення типу закладу охорони здоров’я КНП «Тарутинська центральна лікарня».

Поділитись
Зараз читають