Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Сергіївці Білгород-Дністровського району ліквідують наслідки російського обстрілу

11 Червня 2023 10:00
Тетяна Терзі
В Сергіївці Білгород-Дністровського району ліквідують наслідки російського обстрілу

В Білгород-Дністровській міській раді скликають позачергову сесію. Головне питання порядку денного – виділення субвенції з міського бюджету у розмірі 600 тис. грн. на придбання будівельних матеріалів для відновлення будинків мешканців Сергіївської громади, які постраждали у наслідок обстрілів російського агресора в ніч на 10 червня. Сесія відбудеться 13 червня.

Наразі, в громаді діє штаб надання допомоги, проводяться роботи з ліквідації наслідків та розбору завалів постраждалих будинків мирних мешканців.

«Гаряча їжа, питна вода, продукти харчування, одним словом – найнеобхідніше доставляємо постраждалим мешканцям Сергіївської громади. Подбали про те, щоб на одній з комунальних установ міста було сформовано більше ста порцій гарячих страв та адресно доставлено постраждалим, адже більшість родин не мають можливість навіть приготувати собі їжу», – повідомив Білгород-Дністровський міський голова Віталій Граждан.

Також міським гуманітарним штабом надані продуктові набори та питну воду для постраждалих родин. Співробітники міської «Муніципальної варти» вже доставили до Сергіївської громади цю допомогу та передають адресно до кожного з постраждалих домогосподарств.

Нагадаємо, в ніч на 10 червня  росіяни нанесли чергову ракетну атаку по Сергіївській громаді.

Обішлося без жертв, але є постраждалі. За інформацією Білгород-Дністровської міської багатопрофільної лікарні, до прийомного покою біля 1-ої години ночі доставили 6 мешканців Сергіївської громади. Після надання необхідної допомоги, п’ятьох пацієнтів переведено на амбулаторне лікування, а один з постраждалих після обстеження та проведення комп’ютерної томографії, доставлений для подальшого лікування до обласної лікарні.

Фото Сергіївської громади, Білгород-Дністровської міської ради.

Поділитись
Зараз читають