Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В селі Виноградівка Болградської громади замість аптеки буде поліцейська станція

28 Вересня 2023 16:37
Тетяна Терзі
В селі Виноградівка Болградської громади замість аптеки буде поліцейська станція

На сесії Болградської міської ради 28 вересня депутати дали згоду на придбання будинку в селі Виноградівка Болградської громади для облаштування  робочого місця дільничного офіцеру поліції.

Вартість будівлі 670 тисяч грн. Придбання її відбудеться в рамках Програми забезпечення громадської безпеки, попередження злочинності і зміцнення правопорядку в  Болградської громаді на 2021-2023 роки за кошти місцевого бюджету.

Слід додати, що не всі депутатські комісії підтримали цей проєкт рішення ще на етапі обговорення. Але він все одно був винесений на пленарне засідання.

Зараз в будівлі розміщується приватна аптека. Але в селі давно вже говорять про те, що господар збирається закрити її.

Це не перша спроба облаштувати робоче місце для дільничного офіцера в селі Виноградівка. Раніше депутати розглядали варіант виділення для цього частини приміщення сільської ради. Пропонувалося взяти в раді два кабінети і прибудувати ще один – такі вимоги до поліцейської станції, там має бути кімната для прийому громадян, кімната для відпочинку тощо.  На це  передбачалося майже 1 млн грн. Але тоді депутати не дали згоди на це. Друга спроба видалася вдалою.

Поділитись
Зараз читають